Κυριακή 26 Απριλίου 2020


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ



>   ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ !!!  11 ΜΑΪΟΥ - 15 ΜΑΪΟΥ 


Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετούμε και πάλι! 

Στην ιστοσελίδα μας αναρτήθηκε καινούριο εκπαιδευτικό υλικό για κάθε τάξη αλλά και για κάθε γνωστικό αντικείμενο ξεχωριστά

Θα βρείτε το νέο υλικό με την πιο πάνω κόκκινη ένδειξη, αφού περιηγηθείτε σε  όλες τις σελίδες των περιεχομένων του ιστότοπου μας. 

...και να θυμάστε μένουμε σπίτι, εργαζόμαστε δημιουργικά και μένουμε ασφαλείς!


#κοντεύουμε    #θατακαταφερουμε


Α' Δημοτικό Σχολείο Παλουριώτισσας Κ.Α.



ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!!

Αρκετό από το εκπαιδευτικό υλικό που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι σε μορφή powerpoint (.ppt).
Τα αρχεία αυτά για να μπορείτε να τα επεξεργαστείτε και να τα τρέξετε, πρέπει πρώτα να τα κατεβάσετε (download) στη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

1. Πατήστε (click) πάνω στον σύνδεσμο


2. Εμφανίζεται το αρχείο και πάνω δεξιά στην οθόνη υπάρχει ένα βελάκι (δείχνει προς τα κάτω) που γράφει "ΛΗΨΗ" (download). Πατώντας το βελάκι (βλέπε εικόνα πιο κάτω), θα κατεβάσετε την παρουσίαση στη συσκευή σας. 










>   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Τρίτη 06/05/20  


Παράδοση σχολικών εγχειριδίων και έντυπου υλικού προς τους γονείς


Αγαπητοί γονείς,
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και υγιείς πάνω απ’ όλα.  Όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άψογη συνεργασία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. Μας έχουν αποσταλεί οδηγίες από το ΥΠΠΑΝ, σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να μεριμνήσουμε για την παραλαβή των σχολικών εγχειριδίων από τους γονείς, δεδομένου ότι θα τηρηθούν με ακρίβεια τα πρωτόκολλα. Μαζί με τα βιβλία θα βρείτε τετράδια και έντυπο υλικό (φυλλάδια) για να εργαστούν τα παιδιά την εβδομάδα 11/5/20 – 15/5/20. 

Στο δικό μας σχολείο η παραλαβή θα γίνει:

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 από τις 12:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 από τις 8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Λόγω των πολύ ιδιαίτερων συνθηκών, παρακαλούμε θερμά όπως διαβάσετε με προσοχή τα ακόλουθα, και όπως ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες της ανακοίνωσης αυτής:
·         Οι χώροι των τάξεων έχουν απολυμανθεί σχολαστικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.
·         Οι εκπαιδευτικοί που έχουν ετοιμάσει αυτά που θα παραδοθούν, έχουν τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα (χρήση αντισηπτικού, γαντιών και μάσκας).

Οδηγίες:
1.    Τα βιβλία και τα τετράδια θα βρίσκονται στα τμήματα των παιδιών, πάνω στα θρανία, σε τσάντα που θα αναγράφει το όνομα του κάθε παιδιού. Είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας μεγάλες επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες (πχ. για υπεραγορά) για να τα τοποθετήσετε ώστε να μην σκιστούν λόγω βάρους.  Αφού πάρετε την τσάντα αποχωρείτε από την αίθουσα και το σχολείο άμεσα.

  
2.    Παρακαλούμε όπως μόνο ένα άτομο από κάθε οικογένεια προσέλθει στο σχολείο για παραλαβή (χωρίς παιδιά)
3.    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την είσοδο που βρίσκεται στην οδό Ήβης, στη νότια πλευρά του σχολείου.
4.    Κατά την προσέλευσή σας στο σχολείο, θα πρέπει απαραίτητα να φοράτε γάντια και μάσκα, και να κρατάτε τη νενομισμένη απόσταση 2 μέτρων κατά την αναμονή σας έξω από την τάξη (θα υπάρχουν σημάνσεις και προσωπικό το οποίο θα προσφέρει καθοδήγηση).
5.    Στην τάξη θα πρέπει να εισέρχεστε ένας  κάθε φορά.

Όσοι, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταφέρετε να έρθετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εκπαιδευτικό του παιδιού σας για να διευθετήσετε κάποια άλλη στιγμή παραλαβής.  Παραμένουμε στη διάθεση σας για τυχόν απορίες.

Καλή αντάμωση


Από τη Διεύθυνση













ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ - ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2η καραντίνας 11/01 - 07/02 - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΩΣ 2ης ΓΛΩΣΣΑΣ

  Ελληνικά σαν δεύτερη γλώσσα 6. Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρεις ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι https://wordwall.net/resource/8767518/η-οικ...