Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

1η Ανακοίνωση - Λειτουργία ιστιοτόπου σχολείου

Εξ'αποστάσεως λειτουργία Α΄ Δημοτικού Σχολείου Παλουριώτισσας Κ.Α.

Το Α΄Δημοτικό Σχολείο Παλουριώτισσας Κ.Α. στην προσπάθεια του να λειτουργήσει μέσα στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που επικρατεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα λόγω του ιού COVID-19 δημιούργησε αυτό τον ιστότοπο ώστε όλοι οι μαθητές/μαθήτριες του σχολείου μας να ενημερώνονται.

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του Covid-19 και να διασφαλίσουμε την υγεία του προσωπικού και των μαθητών μας. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία προς όφελός των μαθητών μας με σκοπό να συνεχίζεται απρόσκοπτα η εργασία μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Όλο το διδασκαλικό προσωπικό του σχολείου μας λειτουργεί εξ’ολοκλήρου εξ’ αποστάσεως και όλες οι επαγγελματικές μας συναντήσεις (συνεδρίες) πραγματοποιούνται καθημερινά διαδικτυακά χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα της Microsoft Teams.

Μας ενδιαφέρει η προστασία των μαθητών μας και των οικογενειών τους, όπως και των δικών μας οικογενειών.

Αγαπητοί γονείς. Κρατήστε τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ασφαλή. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας από το σπίτι μας.

#μένουμεσπίτι   #απασχολούμαστεδημιοργικά



ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ - ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2η καραντίνας 11/01 - 07/02 - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΩΣ 2ης ΓΛΩΣΣΑΣ

  Ελληνικά σαν δεύτερη γλώσσα 6. Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρεις ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι https://wordwall.net/resource/8767518/η-οικ...