Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Εκπαιδευτική Τηλεόραση


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  • Καθημερινά 08:50 & 15:00 στο ΡΙΚ2
Εκπαιδευτική Τηλεόραση για παιδιά Προδημοτικής και των δύο πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης.


Πατήστε πιο κάτω για να δείτε επεισόδια από ΡΙΚ2:


  • Πρωτοσέλιδο Junior καθημερινά 09:30 στο SIGMA

Μία εκπομπή για παιδιά όλων των ηλικιών με διαδραστικά παιχνίδια, ζωγραφική, εκπαίδευση μέσα από πειράματα, μαγειρική και γυμναστική. Μας δίνει έξυπνες  ιδέες για κατασκευές με τα παιδιά στο σπίτι καθώς επίσης φιλοξενεί εκπαιδευτικούς και ειδικούς στο στούντιο. Επίσης, μέσα από την εκπομπή θα δείτε και εναλλακτικές προτάσεις όπως συμβουλές γνωστών προσώπων από την Κύπρο.


Πατήστε πιο κάτω για να δείτε επεισόδια από SIGMA:





  • Μαθαίνουμε στο σπίτι από EΡΤ2
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών ενίσχυσης της εκπαιδευτικής κοινότητας μέσω τηλεκπαίδευσης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας προχωρά στην παραγωγή πρότυπων μαγνητοσκοπημένων μαθημάτων για τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, τα οποία θα προβάλλονται καθημερινά από το κανάλι της ΕΡΤ2.





Πατήστε πιο κάτω για να δείτε επεισόδια από ΕΡΤ2:

Εκπαιδευτική Τηλεόραση από ΕΡΤ2

ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ - ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2η καραντίνας 11/01 - 07/02 - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΩΣ 2ης ΓΛΩΣΣΑΣ

  Ελληνικά σαν δεύτερη γλώσσα 6. Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρεις ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι https://wordwall.net/resource/8767518/η-οικ...